Ervaringen

Het was zo fijn vanwege je volledige aandacht, je scherpe vraagstelling, je geduld en mildheid. Fijn dat je niet volgens een helemaal uitgedacht plan te werk ging, maar ruimte liet voor het spontane. (man, 60 jaar)

Na een lange succesvolle carrière werden herinneringen uit mijn jeugd pijnlijker. De noodzaak om me daar eens over uit te spreken werd steeds urgenter. Bij Astrid voelde ik de aandacht die zij gaf aan mijn diep persoonlijke verhalen. Zo verheugend hoe zij bijna achteloos altijd op het goede moment de juiste vraag stelde waaruit bleek dat zij echt naar mij luisterde. Wel even iets anders dan ingestudeerd hummen. Verderop in het traject werden die vraagjes het medicijn waardoor ik me zienderogen beter ging voelen en veel beter plek kon geven aan nog steeds broeiende pijnplekken. Ik denk dat veel mensen niet weten wat biografisch coachen is, maar er veel baat bij kunnen hebben. Terechtkomen bij Astrid was toeval – een onverwachte bonus ofwel een schot in de roos. (Paul, 74 jaar)

Dank je wel voor de gesprekken. Ik kwam met een specifieke vraag, maar gaandeweg loste deze op en voelde ik me aan het einde van het traject tevreden en meer ontspannen. Mooi was om te ontdekken dat ik nu nieuwe uitdagingen met vertrouwen tegemoet kan gaan. (Margot, 45 jaar)

Ik kwam bij Astrid, omdat ik een profielkeuze moest maken voor school. Ik heb mindmaps gemaakt en ook een levenslijn. Het was heel leuk om te doen en ik wist daarna dat ik C&M wilde gaan doen. (Anna, 15 jaar)

Dank je voor dit rijke, zoveel inzichten gevende traject, voor je fijnzinnigheid, je aandacht, je uniciteit! Wat is er veel extra licht op mijn ‘bronnen’ gevallen. (vrouw, 40 jaar)

Ik heb mijn leven op een rijtje kunnen zetten. Je hebt me laten zien hoe waardevol mijn leven tot nu toe geweest is, dank je wel voor het volgend van mijn verhaal. (vrouw, 76 jaar)

Astrid Breg
+31 6 14 45 45 34
astrid@zinnenstebuiten.nl
Zinzichtje

Inzicht in je leven geeft uitzicht op je toekomst

Agenda
Тот же, но другой - Kурс автобиографического письма Кто я? Сначала я была маленькой девочкой, ... lees verder
Astrid Breg
+31 6 14 45 45 34
astrid@zinnenstebuiten.nl
Zinzichtje

Inzicht in je leven geeft uitzicht op je toekomst

Agenda
Тот же, но другой - Kурс автобиографического письма Кто я? Сначала я была маленькой девочкой, ... lees verder