Agenda

Тот же, но другой – Kурс автобиографического письма

Кто я? Сначала я была маленькой девочкой, помогала маме, играла с братиком, ходила в школу. Потом стала подростком, делала уроки, училась играть на фортепиано. А потом я поступила в университет и встретила много новых друзей, работала в разных областях, вышла замуж и стала матерью. Каждый раз что-то менялось: менялось мое тело, мои мысли и чувства, мои возможности. Но я чувствую себя таким же, как маленький ребенок на фотографии, школьнице, предприимчивая студентка, молодая жена, организующая семейную жизнь. Кто такое «Я», которое узнает себя?

В ходе этого курса автобиографического письма мы подойдем к этому вопросу через разные этапы жизни. Каждый этап семи лет проливает особый свет на наши воспоминания. Написание наших воспоминаний в этом свете может изменить их цвет и позволить новым оттенкам и тонам раскрыться и согреть наши сердца, как цвета листьев осенью

 Хотели бы вы присоединиться? Вы можете связаться со мной а также для получения дополнительной информации.

Workshop 27 t/m 29 augustus 2021

Vind jezelf in je eigen vorm, in jouw flowform

Workshop Flowforms o.l.v. Ernst Cats, Inge Vanhoof en Astrid Breg

Hoe gaan we te werk?

Voordat we aan de eigenlijke flowform beginnen, krijg je voorbereidende oefeningen aangeboden die jouw waarneming wakker in ‘het hier en nu’ brengen. Na het je eigen maken van de klei, maak je kleine 3-dimensionele vormen en ontdek je de specifieke kenmerken ervan. Tussendoor voorzien we feedback momenten, waarin je je ervaring kan uitwisselen en zelf andere perspectieven krijgt aangereikt. Het doel van deze uitwisselingen is het met en van elkaar leren. Een creatief proces komt op gang: je verbindt het werken met klei met dat wat er zich in jouw binnenste afspeelt. Jouw in-drukken komen tot uit-drukking en er ontstaat een wisselwerking tussen beide.

Dan maak je onder onze begeleiding je eigen flowform: van Ernst leer je de technisch correcte uitvoering van deze vorm zodat het water op verrassende wijze ritmisch gaat dansen. Inge en Astrid leggen verbindingen met de voorafgaande oefeningen zodat ook jouw ‘innerlijke dans’ zichtbaar wordt, die zich spiegelt in jouw flowform.

Op het einde van de workshop kan je jouw model naar wens keramisch door Ernst laten afwerken, zodat je thuis verder kunt genieten van deze dans.

Voor wie?

Zoek jij in deze nieuwe tijd meer verbinding met jezelf? Met anderen? Wil jij de evenwichtige dynamiek van de flowform ook in jezelf vinden? Wil jij jouw gezichtsveld verruimen en handelen vanuit zelfstandigheid? Ben jij benieuwd hoe een creatief proces de eigen innerlijke wereld toont? Wil jij van hieruit nieuwe wegen ontdekken….?

Onder begeleiding van:

Ernst Cats, kunstenaar

Astrid Breg, biografisch coach

Inge Vanhoof, lichaam + kunst + therapeute

Astrid Breg
+31 6 14 45 45 34
astrid@zinnenstebuiten.nl
Zinzichtje

Inzicht in je leven geeft uitzicht op je toekomst

Agenda
Тот же, но другой - Kурс автобиографического письма Кто я? Сначала я была маленькой девочкой, ... lees verder
Astrid Breg
+31 6 14 45 45 34
astrid@zinnenstebuiten.nl
Zinzichtje

Inzicht in je leven geeft uitzicht op je toekomst

Agenda
Тот же, но другой - Kурс автобиографического письма Кто я? Сначала я была маленькой девочкой, ... lees verder